2011. szept. 16.

Érdekődés

Helló mindenkinek!

Még mindig nem jó a gépem, de sikerült megoldani, hogy továbbra is írni tudjak. :)

Mint a bejegyzés címe is mutatja, érdeklődni szeretnék valamiről.
Sokat gondolkoztam azon, hogy egyszer majd a jövőben megpróbálkozzam - e a kiadással és érdekelne a véleményetek. Az biztos, hogy nehéz lenne, de szerintetek lenne olyan, aki megvenné? És van érteleme is?
Az írás az egyetlen olyan dolog az életemben, amihez kell a visszajelzés, hogy jól csinálom- e  vagy nem, meg ilyenek. A tanácsaitok is nagyon fontosak nekem és próbálom megfogadni őket.
Én is észrevettem magamon, hogy igenis fejlődtem ahhoz képest, mint mikor elkezdtem.

És mostanság nagyon sokaknál látom, hogy borítótervezésre adták a fejüket.
Én is próbálkoztam velük, de még kezdő vagyok ebben. Viszon kíváncsi volnék, ti hogy gondolkoztok, milyennek képzelitek el a könyvet, ha egyszer kiadatom. Nem kényszerítek senkit, ha van kedve készithetne nekem egy borítót. Persze csak ha van kedve és ideje.
Ha készítesz egyet, kérek ide küld:
                  kovacski.narmiraen@gmail.com
vagy facebookon is átküldhetitek.


Még valamit szeretnék kérdezni. Nem tudom, ki hogy van velem, vagy hogy érez a fejezetek iránt, de én rendszeresen írok kommentet, ha van hozzáfűzni valóm. Nem fogok komment határt szabni, meg ilyenek, csak szeretném tudni, hogy mit tegyek hozzájuk vagy vegyek el belőlük legközelebb. Ezért örülnék néha egy-egy kommentnek.


Narmiraen

U.i.: sietek a következő fejezettel :)

3 megjegyzés:

  1. Szia!
    Nem akarlak elkeseríteni, de a magyar könyvkiadás úgy ahogy van egy nagy ..., szóval szerintem könyvet kiadni csak kétféleképpen lehet:
    1. Van pénzed rá
    2. szerzel minimum 2000 rajongót, akik követelik a Könyvmolyképzőnél, hogy adjanak ki. :)
    Viszont most próbálkozok a kispéldányszámú magánkiadással, amiről majd leírom a tapasztalataimat valamelyik blogomon. Esetleg csinálok is erről egy külön blogot, hátha valakinek tudok ezzel segíteni.
    Kommentekről: az Amit suttog 8. fejezetét, ha jól gondolom 33-an elolvasták, mert annyian nyomtak gombot. 1, azaz 1 kommentet kaptam. :)
    De amiben tudok, segítek...
    :D

    VálaszTörlés
  2. Valóban elég nehéz kiadatni egy könyvet,de megéri. Minden esetre azt javaslom, nézz be pár kiadó honlapjára. Rendszeresen hirdetnek pályázatokat és a nyertes műveket kiadják valamilyen formában.(e-book, novellás kötet...)
    További sok sikert az íráshoz.:)

    VálaszTörlés
  3. Hát köszi a tanácsokat... a kiadás lefújva, de az írás marad. Igen én is úgy vettem észre, hogy itt nálunk ez elég macerás dolog.
    De a borítók attól még érdekelnének. Ki hogy látja meg ilyenek...

    VálaszTörlés